Beschrijving

Wow! Wat een gave en mooi verzorgde grote, brede achtertuin. Een oase van rust middenin de fijne Amsterdamse buurt. Die rust klinkt door in de woning; dat is plezierig thuiskomen!
De Amsterdamse buurt is gelegen in de voortuin van Haarlem. In de directe omgeving van de woning bevinden zich diverse winkels en speeltuin "de Papagaai" is om de hoek. Openbaar vervoer en uitvalsweg zijn op steenworp afstand en ook het centrum van Haarlem is in een mum van tijd bereikbaar.

Indeling

Al direct bij binnenkomst voel je de goede sfeer van het huis met zijn authentieke details, zoals de tegeltjes in de hal, het tochtportaal met geslepen glas in de tussendeur, de paneeldeuren, de marmeren schouwen en de erker aan de voorzijde. Alle kamers van het huis zijn tuingericht. De kamers zijn daarom zeer licht en prettig.
De heerlijke grote woonkamer, met voor een erker en achter openslaande deuren naar de tuin, heeft een mooie eiken vloer (lamelparket) en een en-suite met twee ruime bergkasten. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een Miele vaatwasser uit 2019.
In de gang bevindt zich de badkamer met douche en wastafel en apart toilet met wasmachine-aansluiting. Verder is er nog een grote slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin en een iets kleinere slaapkamer met groot raam.

Tuin

Aan de tuin is enorm veel aandacht besteed en de verkoopster zou het heel leuk vinden, als de eventuele koper(s) net zo veel liefde voor de tuin hebben, als zijzelf.
Achterin de tuin, staat een stenen berging met achterom, die geïsoleerd is en verwarmd wordt. Deze berging/tuinhuis wordt gebruikt als werk of extra slaapruimte. De cv-ketel (2019) is hier tevens opgesteld.

Kortom een heerlijk sfeervol huis met verrassende grote tuin! Kom snel kijken om met eigen ogen te zien, wat een fijn woning dit is.

Bijzonderheden

* Gezonden VvE (5 appartementsrechten), maandelijkse bijdrage € 100,00
* Bouwjaar 1935
* Volgens opgave van de gemeente Haarlem, gebouwd op betonnen palen
* Balkons recent gerenoveerd
* Oplevering in overleg (voorkeur gaat uit naar begin december 2022)

Kenmerken