Beschrijving

SPULLEN INPAKKEN EN VERHUIZEN MAAR! Waanzinnig netjes afgewerkt 3-kamerappartement op de 4e verdieping van het flatgebouw Spaarne II op de Engelandlaan. Met aan de achterzijde uitzicht over het groene Engelandpark.  In 2019 is dit appartement volledig gemoderniseerd. Nieuwe luxe keuken en badkamer. Elektra is ook volledig vernieuwd, zowel de bedrading als de groepenkast. Warm water via een 80 liter boiler. Dit appartement heeft geen GAS-aansluiting meer, wat in deze tijd met de hoge gasprijzen een groot voordeel is.

Indeling

Op de parterre zijn de bergingen gesitueerd. Dit appartement heeft het geluk, dat er een vrij grote berging bij zit van maar liefst 7 m2.
Via de hal (lift of trap), heb je de mogelijkheid om naar de 4e verdieping te gaan.

Bij binnenkomst in het appartement voel je meteen de luxe. Vanuit de hal, betreed je de woonkamer. Nette grote woonkamer met toegang naar het balkon. Open keuken, die van allerlei gemakken is voorzien, waaronder een groot werkblad, een mooie afzuigkap, inductieplaat, een vaatwasser en een koel/vriescombinatie. Het appartement is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen. Vanuit de gang krijg je toegang tot de luxe badkamer, met luxe hangtoilet, een dubbele wastafelcombinatie en een inloopdouche met stortdouche. Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De grootste slaapkamer aan de achterzijde is bijna 18 m2. Dit zou eenvoudig kunnen worden terug gebracht naar twee slaapkamers. Dit appartement was oorspronkelijk ook een 4-kamerappartement. De tweede slaapkamer van ca 10 m2 is aan de voorzijde gelegen. Tussen de slaapkamers in, is de waskast met boiler gelegen.

Balkon

Balkon gelegen op het westen

Bijzonderheden

Goed om te weten:

- Het gebouw is in 2021 gesplitst in appartementsrechten. Voorheen was het een Coöperatieve Vereniging.
- Per maand betaal je € 91,06 aan erfpacht.
- In 2019 is het appartement volledig gerenoveerd.
- 3 kamer woning, maar gemakkelijk terug te brengen naar een vierkamerwoning.
- Totale maandelijkse kosten inclusief de erfpacht, kosten VvE en stookkosten zijn € 381,85

Kenmerken